4 Kasım 2011 Cuma

Seperasyon Sistemleri

Seperasyon Sistemleri: 12 farklı ürün grubuyla mekan ve kısmi bölmelendirmede her türlü ihtiyaca ve mimari projeye uyum sağlıyor. 40 mm ile 80 mm arasında değişik kalınlıklarda üretilen seperasyon sistemlerinin 40 mm olanında dahi çift cam arası jaluzi uygulanabilmesi, içerden kablo geçici ve priz gruplarının gömme uygulanabilmesi mekanı daraltmadan estetik ve fonksiyonel kullanım olanağı sağlıyor.

Ofis dekorasyonunda estetikle fonksiyonelliği bir araya getiren özgün seperasyon sistemleriyle Türkiye'nin en geniş alan yönetimi seçeneklerini sunuyoruz. Mod Tasarım, alçak / yüksek seperasyon ve çalışma istasyonu gibi alternatiflerle en ideal çalışma alanlarını yaratmanıza olanak veriyor.

İş sahası ne olursa olsun her çapta şirketin günümüzün çağdaş görsel anlayışına sahip ofislere kavuşmasını sağlıyor. Aynı zamanda çalışanların motivasyonunu ve verimini de artırıyor. İnce ve zarif kesitleriyle seperasyonlar, zengin aksesuarları ve kablo geçiş kanallarıyla görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder