4 Kasım 2011 Cuma

Masaj Koltuğu

Masaj Koltuğu 54 model 12 farklı renk seçeneği ile TÜRKİYE sınırlarının ötesinde, Dünya'da bir çok ülkeye ihracat yapan bir markadır. CELLINI fiyat ve kalitesiyle rakipsizdir.

Masaj Koltuğu

Çağrı Merkezi Mobilyaları

Çağrı Merkezi Mobilyaları : Çağrı Merkezleri çalışanları ıçın ses problemlerini en aza indiriyoruz. Tübitak onaylı ses yutucu sistemlerimizi her geçen gün biraz daha geliştirerek çok daha verimli çalışma alanları için gereken ortamları hazırlıyoruz.
Son yaptığımız geliştirmeler ile tabandan tavana ses yutan ürünlerimizin verimliliğini ve kullanım imkanlarını arttırdık. Her çağrı merkezinde olması gereken ses standartları için bizi takip edin.

Seperasyon Sistemleri

Seperasyon Sistemleri: 12 farklı ürün grubuyla mekan ve kısmi bölmelendirmede her türlü ihtiyaca ve mimari projeye uyum sağlıyor. 40 mm ile 80 mm arasında değişik kalınlıklarda üretilen seperasyon sistemlerinin 40 mm olanında dahi çift cam arası jaluzi uygulanabilmesi, içerden kablo geçici ve priz gruplarının gömme uygulanabilmesi mekanı daraltmadan estetik ve fonksiyonel kullanım olanağı sağlıyor.

Ofis dekorasyonunda estetikle fonksiyonelliği bir araya getiren özgün seperasyon sistemleriyle Türkiye'nin en geniş alan yönetimi seçeneklerini sunuyoruz. Mod Tasarım, alçak / yüksek seperasyon ve çalışma istasyonu gibi alternatiflerle en ideal çalışma alanlarını yaratmanıza olanak veriyor.

İş sahası ne olursa olsun her çapta şirketin günümüzün çağdaş görsel anlayışına sahip ofislere kavuşmasını sağlıyor. Aynı zamanda çalışanların motivasyonunu ve verimini de artırıyor. İnce ve zarif kesitleriyle seperasyonlar, zengin aksesuarları ve kablo geçiş kanallarıyla görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor.

Tüp Bebek

Tüp Bebek :Merkezimiz tıp teknolojisinin en son olanaklarını kullanarak yurt içinde ve yurt dışında edinilmiş engin tecrübeleri ve bilgi birikimleri ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktadır. Hizmet anlayışımız, etkinliği bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış tedavileri, en yüksek kalitede, sizlerin tıbbi ve ruhsal anlamda ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak modern bir atmosferde sunmaktır. Acıbadem Tüp Bebek sizlere daha yakın olabilme amacı ile birden fazla Merkezde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu anlamda sadece verilen hizmetin kalitesi ve başarı oranları ile değil aynı zamanda tedavi ettiği çiftlerin sayısı bakımından da Türkiye nin önde gelen Tüp Bebek Merkezleri arasındadır.

Obezite Merkezi

Obezite Merkezi: Dünyada giderek yaygınlaşan ve dünyanın en önemli sağlık sorunlarından biri haline gelen obezite, önlenebilir bir sağlık problemidir. Obezite, yani aşırı şişmanlık, yaşam kalitesini ve süresini anlamlı derecede etkilemektedir.

Dünyada özellikle gelişmiş ülkelerin en önemli sağlık sorunu olan obezite artık ülkemizde de önemli sağlık sorunları arasında yer almaktadır. Dünya sağlık örgütü verilerine göre dünyada 1.6 milyar kişi fazla kilolu ve bunların 400 milyonu da obezdir. 2015 yılında bu rakamların 700 milyon ve 2 milyara ulaşması tahmin ediliyor.

Obezite tedavi edilebilir bir hastalık olup, ileri düzeyde uzmanlık ve deneyim gerektiriyor. Acıbadem Obezite Merkezi, obeziteyle birçok branşın ortak yaklaşımıyla savaşmayı hedefliyor ve özellikle obezite cerrahisinde deneyimli ekibiyle hastalara farklı cerrahi alternatifler de sunuyor.

Acıbadem Obezite Merkezi

Organ Nakli

Organ Nakli: International Hospital Organ Nakli Merkezi, uluslararası deneyimli ekip ve uluslararası standartlarda alt yapı ile hizmetinizde...

Robotik Cerrahi

Robotik Cerrahi: Jinekolojik cerrahide; kanser ameliyatları, rahmin çıkarılması, büyük çaplı miyomların alınması ve bunun gibi son derece ciddi ameliyatlar, 2005 yılından beri uygulanan da Vinci ile başarılı şekilde gerçekleştirilebiliyor. Tüm dünyada kullanımı hızla artan da Vinci sayesinde, sadece 1-2 cm’lik çok küçük kesilerden karın boşluğuna giren cerrahlar, en karmaşık ameliyatları bile büyük bir hassasiyet ve kontrolle, ağrı ve büyük kesiye bağlı tüm diğer riskleri ortadan kaldırarak yapabiliyorlar.

Acıbadem Robotik Cerrahi, bullet

Sağlık

Sağlık: Güvenilir uzmanlardan sağlık ve tedavi uygulamaları. Hipertansiyon, diyabet,meme kanseri,kalp sağlığı,diş,kadın hastalığı haberleri ve daha fazlasını barındıran doktor platformu.


Portakal Suyu Sandığınız Kadar Faydalı mı?

Pdsk

Pdks: Teknolojinin gelişmesi tüm yaşam standartlarımızı değiştirdi, artık dünyanın her yerinden evimizi, işyerimizi IP kameralar aracılığıyla internetten izleyebiliyor, anında mesajlaşma programlarıyla dünyanın her hangi bir yeriyle yazışabiliyoruz.

Personel devam takip sistemleri çeşitli gelişmis ürünler eklendi kartlı Pdks, parmak izli pdks, retina taramalı sistemlerle giriş - çıkış kontrolü yapılmakta, internet üzerinden bu bilgilere yetkili kişiler çok kolay bir sekilde ulaşabilmektedir. Tüm bu işlemler PDKS yazılımı ve donanımı ile birlikte olmaktadır.


Personel Devam Kontrol Sistemleri - PDKS Güvenlik Kamera Sistemleri Parmak İzi Devam Kontrol Sistemleri Kart Basma Saatleri

Kamera Sistemleri

Kamera Sistemleri :Kamera Sistemleri günümüzde binaların yenileme projelerinde ve şehir yapılaşma uygulamalarında temel güvenlik sistemlerinin ana unsurudur. Bu yönüyle bakıldığında güvenlik kameraları kurulumu hafife alınamayacak bir husustur.Ucuz Kamera istiyorsanız güvenliğinizi hiçe sayıyorsunuz.

KAMERA SİSTEMLERİ KURARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR.
Doğru kamera görüntü sistemleri kurmak profesyonel sistem bilgisine sahip olmaktan geçer. Kamera sistemleri artık yaygınlaştığından dolayı toplumda aşinalığa dayalı olarak basit ve kurulumu kolay bir sistemdir algısı gelişmesine yol açmıştır. Bu yanılgı çoğu zaman insanların kısa sürede işlevsizleşen ve bozulan ürünlerle güvenlik sistemleri kurup;ekonomik olarakta zarara uğramalarına sebep olmaktadır.

Turnike Sistemleri

Turnike Sistemleri



Turnike Sistemleri - T450
Turnike Sistemleri : Firmamız kurulduğu günden günümüze kadar, müşteri memnuniyetini kendi çıkarlarının önünde tutup bu yönde hizmet vermektedir. Müşterilerimiz uzun yıllar boyunca firmamız ile çalışmakta olup, sektörümüzde günübirlik kalitesiz sorunlu hizmet veren firmalar dikkate alındığı zaman bu firmamız açısından büyük bir başarı teşkil etmektedir. “Başarı bir tesadüf değildir” ve firmamızda bu başarıya vermiş olduğu sorunsuz, hızlı ve güvenilir hizmet sonucunda ulaşmıştır. “Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” prensibi ile çalışmaktayız. Hizmet verdiğimiz firmalar ile uzun yıllar boyunca çalışmamız; işimizdeki ciddiyet ve güvenin bir ifadesidir. Bu güvenin nedenini referanslarımızdan sorup öğrenebilir, sizlerde firmamızı tercih ederek güvenilir ve sorunsuz hizmet alabilirsiniz.

Alan Adı Sorgulama

Alan Adı Sorgulama:

Alan Adı Sorgulama - SSS Alan Adı ne demektir?
Alan Adı Sorgulama - Cevap Alan Adı, internet üzerinde bir eşi olmayan, size ait ve sizi tanımlayan, standart tekniğe dayalı özel bir isimdir. örneğin : "www.adiniz.com"
Alan Adı Sorgulama - SSS Türkçe karakterli alan adları tüm browser'larla uyumlu mudur?
Alan Adı Sorgulama - Cevap Türkçe karakterli alan adları IDN adı verilen özel bazı karakterleri içerir. Bu karakterler Firefox ve Internet Explorer 7'de çalışmaktadır. Internet Explorer 6 sürümünde ise Verisign tarafından yazılmış olan I-Nav yazılımını kurmak gerekmektedir. Internet Explorer 6'dan Türkçe karakterli bir siteye girmeye çalıştığınız takdirde otomatik olarak I-Nav sayfası gelmektedir. Yazılımı yükledikten sonra Internet Explorer 6 sürümünde Türkçe karakterli alan adları sorunsuz olarak çalışacaktır. Eğer otomatik yükleme gelmiyorsa I-Nav bileşenini yüklemek için tıklayınız.
Alan Adı Sorgulama - SSS .com.tr kaydı ne kadar sürede gerçekleşir?
Alan Adı Sorgulama - Cevap Belgeleriniz eksiksiz ise işleminiz, hafta içi, yarım gün içinde sonuçlanır.
Alan Adı Sorgulama - SSS Alan Adı tescil ettirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
Alan Adı Sorgulama - Cevap Alan Adı Tescil linkine tıklayıp istediğiniz kadar alan adıi alabilirsiniz.
Alan Adı Sorgulama - SSS Alan Adı'm kaç günde Weblumba.com'a transfer olur?
Alan Adı Sorgulama - Cevap İstenen koşulların karşılanması durumunda, alan adı transfer işlemleri ortalama 5-10 gün arasında sürmektedir.
Alan Adı Sorgulama - SSS Transfer edilince kalan kullanma süremi kaybedecek miyim?
Alan Adı Sorgulama - Cevap Hayır. Transfer edilen alan adının son kullanma tarihi otomatik olarak bir sene uzatılır (fiyata dahildir). Yani kalan sürenizin üzerine yeni 1 sene eklenir, hak kaybına uğramazsınız. Alan adının mevcut DNS kayıtlarında (zone files) bir değişiklik olmaz. Transfer sonucunda alan adının mülkiyeti el değiştirmez.
Transfer işlemi gerçekleştikten sonra alan adınızın yönetimini üye girşi yaparak yönetim paneinizden yapabilirsiniz.

Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon :Lazer Epilasyon kimler İçin Uygundur?

12 yaşını tamamlamış, koyu renkli tüyleri olan herkese lazer epilasyon uygulanabilir. Tüyler
açık renkli yani pigmenti az ise lazer ışığını emmeyeceği için lazer epilasyondan etkilenmez.

Vücutta Her Bölgeye Lazer Epilasyon Uygulanabilr mi?

Gözleri özel gözlüklerle korumak şartı ile cildin tüm bölgelerine, sadece göz çukuru hariç lazer epilasyon uygulanabilir.

Long Pulsed Alexandrite Lazerin üstünlüğü nedir?

Diğer Lazer Epilasyon yöntemleriyle kıyaslanamayacak kadar etkili olması, kısa sürede büyük alanlara lazer epilasyon uygulanabilmesi. Acının az olması.
Lazer Epilasyon
Fizyomed - Lazer Epilasyon